Algemeen : Where the Wild Things Are

Algemeen

TICKETS

Vanaf 15 februari 2016 verstuurt Ticketmaster per email de e-tickets die ingeruild kunnen worden voor bandjes die toegang geven tot het festival naar de hoofdboekers. De hoofdboekers moet daarna de e-tickets verdelen onder iedereen die in de bungalow verblijft. Ieder kan voor zich een e-ticket inruilen voor een bandje bij de bandjesbalie, deze staat naast het incheckgebouw bij de ingang. De bandjes zijn niet overdraagbaar!

INCHECKEN

Dit jaar gaat het inchecken anders dan voorheen.  Don’t worry, wij helpen je er doorheen;

We verzoeken alle hoofdboekers dit jaar via deze link het WTWTA Incheckformulier (incl. nachtregistratieformulier en de algemene voorwaarden van Center Parcs) te downloaden, thuis in te vullen en ingevuld te retourneren bij aankomst op het park. Daarmee kunnen we iedereen zo snel mogelijk inchecken!

Vergeet naast dit formulier natuurlijk ook niet de E-tickets mee te nemen die je als hoofdboeker per mail van Ticketmaster hebt ontvangen. De hoofdboekers moeten de e-tickets verdelen onder iedereen die in de bungalow verblijft. Ieder kan voor zich een e-ticket inruilen voor een bandje dat toegang geeft tot alle festival locaties bij de bandjesbalie, deze staat naast het incheckgebouw bij de ingang en is op vrijdag 4 maart om 15:00  De bandjes zijn niet overdraagbaar tijdens het wtwta weekend!

UITCHECKEN

Om te voorkomen dat er extra kosten in rekening worden gebracht, verlaten we allemaal uiterlijk maandagochtend om 10.00 uur onze bungalows. Laat ze netjes en schoon achter zodat we ook volgend jaar weer terug mogen komen op de Eemhof.

FESTIVALBALIE

De Festivalbalie vind je in de Action Factory. Je kunt je hier inschrijven voor de laatste reserveplaatsen bij Lucy’s Wijsje!  Ook kun je hier terecht voor het huren van een bowlingbaan (banen zijn op zaterdag en zondag vanaf 14 uur open, buiten het muziekprogramma in de Action Factory om).

De openingstijden van de infobalie zijn:
Vrijdag:  17.00 – 21.00 uur
Zaterdag:  12.00 – 17.00 uur
Zondag:  12.00 – 17.00 uur

PARKEREN

Je mag het bungalowpark op met de auto om je spullen voor het weekend uit te laden, maar daarna parkeer je de auto op de algemene parkeerplaats. Auto’s mogen niet op het park blijven staan. Dit is erg belangrijk voor de veiligheid van ons allemaal, in het onwaarschijnlijke geval er een ziekenwagen of brandweerauto langs zou moeten.

ETEN EN DRINKEN

Het Grand Café aan de Market Square naast de Daily Foodstore is dagelijks geopend van 10:00 tot 22:00 uur. De uitgebreide supermarkt “Daily Foodstore” is dagelijks open van 08:00 uur ‘s morgens tot 20:00 uur ‘s avonds. Hier vind je naast een volledig supermarktaanbod ook verse broodjes en de krant. Tevens heb je de mogelijkheid je ontbijt te laten bezorgen in de bungalow, dit kan je reserveren in de Daily Foodstore. Als je een VIP bungalow hebt geboekt, worden er ’s morgens verse broodjes ‘s morgen aan je deur gehangen.

Naast bovenstaande bestaande faciliteiten van De Eemhof wordt er speciaal voor WTWTA extra catering van HOTMAMAHOT bij de Willem Ruis Tent geplaatst. Het eten wordt vaak beïnvloed door streetfood zoals sticky chickenwings , houtoven pizza’s, classic beef burgers en bbq chicken. Speciaal voor WTWTA komt er en dagelijks wisselend menu.

DELIVERY SERVICE

Lekker lazy pizza en bier laten bezorgen in  je bungalow? Onze delivery service is 24H geopend. Het complete menu vind je op de deurhanger in je bungalow! Voor bestellingen bel je naar 06 15 87 02 90.

MUNTEN

Festivalmunten zijn verkrijgbaar bij de Action Factory, de Willem Ruis Tent, Desperados en Cyclecenter. Op de festivallocaties kun je met munten betalen en in de restaurants ook gewoon met cash/pin. Overgebleven muntjes kun je nog tot maandag (uiterlijk 12 uur) inwisselen bij het Grand Cafe op de Market Square.

LOCKERS

Om je jas veilig en droog op te bergen staan op verschillende plekken muntlockers op het terrein.

GEHOORBESCHERMING

Het is natuurlijk heel tof dat er zoveel goede muziek te horen is op WTWTA, maar misschien vind je het net teveel van het goede om uren achter elkaar in hard geluid te staan. Daarom zijn er aan de bar ook oordoppen verkrijgbaar.

ROLSTOEL

Het festival is rolstoelvriendelijk. Op de Eemhof zijn er een 3-tal mindervalide cottages, die uitgerust zijn voor gasten die bijvoorbeeld in een rolstoel zitten. Deze zijn telefonisch te boeken. Daarnaast zijn alle Marina appartementen gelijkvloers en is er een lift aanwezig. Indien gasten buitenshuis rolstoelafhankelijk zijn, maar binnenshuis iets mobieler zijn, dan is een appartement eventueel ook mogelijk. In de Marina appartementen is bijvoorbeeld wel een inloopdouche, maar geen aangepast toilet en aangepaste keuken.

Reguliere cottages zijn niet toegankelijk voor rolstoelen.

Daarnaast zijn alle locaties op de Eemhof toegankelijk voor mindervalide gasten. Daar waar een trappetje is, is ook altijd een helling voor rolstoelen aanwezig. In alle bestaande locaties zoals Action Factory, Grand Café en restaurants is een mindervalide toilet aanwezig. In het zwembad is er een aparte ruimte waar gasten in een rolstoel zich kunnen omkleden.

Via het Cycle Center worden ook nog rolstoelen verhuurd.

GEVONDEN VOORWERPEN

Mocht je iets verloren zijn, ga dan naar de Info Desk naast het zwembad om te kijken of het daar afgegeven is. Na sluitingstijd van de Info Desk gaan de gevonden voorwerpen naar het aankomstgebouw van het park. Alle kwijtgeraakte spullen worden daar verzameld. Mocht je zelf iets gevonden hebben, mag je het ook op een van deze locaties afgeven.

Mocht je na het weekend nog iets kwijt zijn, bel dan met het nummer voor gevonden voorwerpen 036-5229100. In het keuze menu kan je de optie voor gevonden voorwerpen kiezen en dan krijg je een vriendelijke Center Parcs medewerker aan de lijn die de vraag met je doorneemt en indien nodig een formulier mailt, waarop je kunt aangeven wat je verloren bent. Als het gevonden is, krijg je je jas, tas, trui, vriend of vriendin weer keurig thuis gestuurd.

SPELREGELS

*Houd je bungalow netjes en op orde, beschadig niets aan of in het huisje. Anders mogen we volgend jaar niet terugkomen. Plus: eventuele schadekosten worden jou persoonlijk in rekening gebracht. Behandel het huisje daarom alsof het je eigen huis is.
*Om te voorkomen dat er extra kosten in rekening worden gebracht, verlaten we allemaal uiterlijk maandagochtend om 10.00 uur onze bungalows.
*Geniet volop, maar met respect voor je tijdelijke buren.
*Luister altijd naar het Center Parcs personeel.
*Sluit de bungalow af als je die verlaat en pas goed op je sleutels.
*Roken doe je buiten of in de woonkamer, zeker niet in de slaapkamer. Heb je een no smoking bungalow, dan mag je alleen buiten roken.
*Gemeente Zeewolde heeft een streng zero tolerance beleid. Daarom is (soft)drugs op het park verboden. Neem het dus niet mee.
*Afval gooi je vanzelfsprekend in de daarvoor bestemde containers.

DRUGSVRIJ

WTWTA vindt plaats in Zeewolde en deze Gemeente kent een zogenaamd nultolerantie beleid. Dit houdt heel eenvoudig in dat alle vormen van drugs niet zijn toegestaan in deze gemeente en elke hoeveelheid en soort strafbaar is. Zoals bij alle festivals wordt er bij aankomst en op verschillende momenten tijdens WTWTA gecontroleerd op drugs. We raden daarom iedereen aan om gewoon geen drugs mee te nemen naar het festival.

CONTACT

Voor Center Parcs gerelateerde vragen kun je terecht bij de Info Desk naast Aqua Mundo.

FESTIVALBALIE

De Festivalbalie vind je in de Action Factory! Je kunt je hier inschrijven voor de allerlaatste reserveplaatsen bij Lucy’s Wijsje!  Ook kun je hier terecht voor het huren van een bowlingbaan (banen zijn op zaterdag en zondag vanaf 14 uur open, buiten het muziekprogramma in de Action Factory om).

De openingstijden van de infobalie zijn:
Vrijdag:  17.00 – 21.00 uur
Zaterdag:  12.00 – 17.00 uur
Zondag:  12.00 – 17.00 uur

OVERIG

mail: info@wtwta.nl