FAQ : Where the Wild Things Are

FAQ

Hoe kan ik het callcenter bereiken?

Heb je nog vragen of lukt het boeken niet online, neem contact op met Ticketmaster via 0900-300 1250 (60 cpm).

Is het festival toegankelijk voor mindervaliden?

Op de Eemhof hebben we een 3-tal mindervalide cottages, die uitgerust zijn voor gasten die bijvoorbeeld in een rolstoel zitten. Deze zijn telefonisch te boeken via Ticketmaster.

Daarnaast zijn alle Marina appartementen gelijkvloers en is er een lift aanwezig. Indien gasten buitenshuis rolstoelafhankelijk zijn, maar binnenshuis iets mobieler zijn, dan is een appartement eventueel ook mogelijk. In de Marina appartementen is bijvoorbeeld wel een inloopdouche, maar geen aangepast toilet en aangepaste keuken.

Reguliere cottages zijn niet toegankelijk voor rolstoelen.

Daarnaast zijn alle locaties op de Eemhof toegankelijk voor mindervalide gasten. Daar waar een trappetje is, is ook altijd een helling voor rolstoelen aanwezig. In alle bestaande locaties zoals Action Factory, Grand Café en restaurants is een mindervalide toilet aanwezig. In het zwembad is er een aparte ruimte waar gasten in een rolstoel zich kunnen omkleden.

Via het Cycle Center worden ook nog rolstoelen verhuurd.

We hebben al geboekt, nu wil er nog iemand mee. Kan die een los ticket kopen?

Sorry: nee. Je krijgt bandjes voor het aantal personen dat er in een huisje zit. Dus zes bandjes voor een huisje met zes personen, is voor zes personen toegang. Wil er later toch nog een zevende persoon mee? Dat kan natuurlijk, maar in dat geval kan hij/zij het beste nog wat vrienden optrommelen en een extra huisje bijboeken. Als je Center Parcs dat laat weten, kunnen ze in veel gevallen ervoor zorgen dat jullie huisjes dicht bij, zo niet naast elkaar staan.

Ik zie dat de bands om middernacht klaar zijn met spelen, is het dan over met de pret?

Zeer zeker niet. Er kan iedere avond nog afgedanst (zowel gitaar als dance) worden, op vrijdag en zaterdag tot 04:00, op zondag stoppen we wat eerder. Naast dj’s en electronica live acts in de festivallocaties zullen er ook enkele officiële en officieuze afterparties op het bungalowpark zijn.

Wat is het verschil tussen een comfort, premium, of VIP huisje?

Een comfort boeking is inclusief:
– privéterras met eigen meubilair
– open haard

* exclusief bedlinnen en handdoeken

Een premium boeking is inclusief alle bovenstaande, plus:
– bij aankomst reeds opgemaakte bedden
– vaatwasser
– handdoekenpakket (badhanddoek, handdoek) per persoon
– keukenpakket (keukenhanddoek, theedoek)

Een VIP-boeking is inclusief alle bovenstaande, plus:
– Opgemaakte bedden bij aankomst
– Handdoekenpakket (badhanddoek, handdoek) per persoon
– Keukenpakket (keukenhanddoek, theedoek)
– Wi-Fi
– Bad/douchegel
– Dagelijks verse broodjes aan de cottage
– Aanwezigheid infrarood sauna

Hoe zit het met eten en drinken?

Je mag van huis eten en drinken meenemen. Ook in de supermarkt is eten te koop, zodat je er voor kan kiezen om in je bungalow zelf te kokkerellen. Maar onze catering is ook zeer de moeite waard, als je tussen de bands door even een hapje wil eten. Op het park zijn ook verschillende restaurants waar je kan ontbijten, lunchen of dineren. Keuze genoeg dus!

Wat zijn de huisregels?

Houd je huisje netjes en op orde, eventuele kosten door schade worden jou persoonlijk in rekening gebracht. Behandel het huisje daarom alsof het je favoriete en meest geliefde eigendom is!

Maandagochtend om 10:00 uur is het tijd om uit te checken.

Scherven brengen geen geluk; beschadig niets aan of in het huisje.

Geniet volop, maar please met respect voor je tijdelijke buren.

Luister altijd naar het vriendelijke Center Parcs personeel.

Sluit je huisje af als je het verlaat en pas goed op je sleutels.

Roken doe je buiten of in de woonkamer, zeker niet in de slaapkamer. Heb je een no smoking bungalow, dan wordt het altijd buiten paffen.

Afval gooi je vanzelfsprekend in de daarvoor bestemde containers.

Drink, eet en dans en blijf te allen tijden vooral heel aardig.

We menen het echt (nog één keer dan): laat je huisje netjes en in goede staat achter.

En vooral: maak er een heel mooi feest van!

 

Wat is het adres en hoe kom ik er?

Adres:

Center Parcs De Eemhof
Slingerweg 1
3896 LD Zeewolde
T: 036 52 29 100

Met de auto:

Vanuit het noorden via de A6

De A6 (Emmeloord-Lelystad- Almere) volgen tot afslag Lelystad (N302). De N302 volgen richting Harderwijk tot de N305. Deze volgen Richting Zeewolde-Nijkerk tot aan de N301. Hier richting Nijkerk. Vlak voor de brug over het Nijkerkernauw rechtsaf. Vanaf dit punt staat ´De Eemhof´ op de borden aangegeven. Onderaan de afslag rechtsaf, na ongeveer 8 kilometer bevindt De Eemhof zich aan uw linkerhand.

Vanuit het noorden via de A28

De A28 (Groningen-Zwolle-Amersfoort) volgen tot afslag Nijkerk. Bovenaan de afslag rechtsaf richting Almere-Zeewolde. Na de brug over het Nijkerkernauw rechtsaf. Vanaf dit punt staat ´De Eemhof´ op de borden aangegeven. Onderaan de afslag rechtsaf, na ongeveer 8 kilometer bevindt De Eemhof zich aan uw linkerhand.

Vanuit het oosten

De A1 (Deventer-Apeldoorn-Amerfoort) volgend tot de A28. De A28 (Amersfoort-Nijkerk-Zwolle) volgen tot de afslag Nijkerk. Bovenaan de afslag linksaf richting Almere-Zeewolde. Na de brug over het Nijkerkernauw direct rechtsaf (zie verder vanuit het noorden via de A28).

Vanuit het westen

De A1 (Amsterdam-Hilversum-Amersfoort) volgen tot aan knooppunt Muiderberg. De A6 richting Almere –Lelystad volgen tot afslag Zeewolde. Onderaan de afslag rechtsaf richting Zeewolde (N305). Na het 6de stoplicht de 1e weg rechts (Gooimeerdijk) richting Nijkerkernauw. Vanaf dit punt staat ´De Eemhof´ op borden aangegeven. De 3e weg linksaf de dijk op (Eemmeerdijk). Enkele honderden meters na het verlaten van de dijk bevindt De Eemhof zich aan uw rechterhand

Vanuit het zuiden

(Gasten vanuit België rijden richting Antwerpen. Vervolgens de A1/E19 volgen richting Breda). U volgt de A27 (Utrecht-Hilversum-Almere) tot afslag Almere Stad/Zeewolde. Aan het einde van de afslag bij de stoplichten rechtsaf (richting Zeewolde), 1e weg weer rechts richting Nijkerkernauw. Vanaf dit punt staat ´De Eemhof´ op borden aangegeven. De 3e weg linksaf de dijk (Eemmeerdijk) op (zie verder vanuit het westen).

Met het Openbaar Vervoer:

De Eemhof is bereikbaar met “Buslijn 160”

Vertrektijden vanaf station Nijkerk en Almere:

Almere Stad, Centraal Station
09:00 – 10:00 – 14:00 – 15:30 – 16:30 – 17:30 – 20:30 – 21:30

Nijkerk, Station
10:02 – 11:02 – 15:02 – 16:32 – 17:32 – 18:32 – 21:32 – 22:32

Vertrektijden vanaf Zeewolde, De Eemhof

Naar Nijkerk:
09:30 – 10:30 – 14:30 – 16:00 – 17:00 – 18:00 – 21:00 – 22:00

Naar Almere:
10:18 – 11:18 – 15:18 – 16:48 – 17:48 – 18:48 – 21:48 – 22:48

De vermelde vertrektijden zijn onder voorbehoud, kijk voor meer informatie op www.9292ov.nl

 

Waar kan ik parkeren?

Maak gratis gebruik van de centrale parkeerplaats van Center Parcs de Eemhof. Het is niet mogelijk om je auto voor het huisje te parkeren.

 

Wanneer en hoe krijg ik mijn tickets?

Vanaf 15 februari 2016 verstuurt Ticketmaster per email de e-tickets die ingeruild kunnen worden voor bandjes die toegang geven tot het festival naar de hoofdboekers. De hoofdboekers moet daarna de e-tickets verdelen onder iedereen die in de bungalow verblijft. Ieder kan voor zich een e-ticket inruilen voor een bandje bij de bandjesbalie, deze staat naast het incheckgebouw bij de ingang. De bandjes zijn niet overdraagbaar