Info : Where the Wild Things Are

Info

Where The Wild Things Are, het enige festival in Nederland waar je drie dagen lang kunt opgaan in rammelende gitaren, avontuurlijke popmuziek en indie electronica met al het comfort en gemak van een bungalowpark. Alle podia en locaties zijn op het park zelf, waardoor je favoriete act, een spontane afterparty of een frisse duik in het tropisch zwemparadijs op slechts een steenworp afstand ligt van je eigen knusse bungalow, voorzien van een keuken, badkamer en zelfs een eigen sauna indien gewenst. Verwacht naast muziek en waterpret ook een verrassende randprogrammering met oa. literatuur, films, bowling, de altijd populaire pubquiz of een muzikale speurtocht door het park. WTWTA is genieten van alle festivallusten, zonder de festivallasten!

 

In 2016 vindt WTWTA voor de vierde keer plaats van 4 t/m 6 maart in Center Parcs de Eemhof in Zeewolde, na succesvolle edities met onder andere Oscar & The Wolf, Franz Ferdinand, De Staat, Trentemoller, Balthazar, Jon Hopkins, Savages, Moderat en meer.

Als bezoeker boek je een bungalow inclusief toegang tot alle festivallocaties. De grootte van de bungalows varieert van minimaal 2 personen tot maximaal 12 personen.

Na boeking houden we je via de website, nieuwsbrief en socials op de hoogte van alle praktische informatie.

“Vorig jaar was Where The Wild Things Are één van de spannendste nieuwe festivals van het jaar, met garagerock, dance en folkbandjes in een bungalowpark.” – 3voor12