Nieuws : Where the Wild Things Are

Slecht nieuws uit De Eemhof

We hebben jullie er (te) lang op moeten laten wachten, sorry daarvoor!

Er was wat tijd nodig het een en ander uit te zoeken want na vier GEWELDIGE edities, heeft onze partner Center Parcs helaas besloten te stoppen met een aantal evenementen op haar parken. Zo komt er ook een eind aan Where The Wild Things Are op Center Parcs De Eemhof in Zeewolde.  Op dit moment is er nog geen zicht op een nieuwe, passende locatie of datum voor het bungalow festival. Dat betekent dat er in ieder geval in 2017 geen editie kan plaatsvinden en tja… daar balen we enorm van.

Er is met zo ontzettend veel liefde en plezier gewerkt aan dit evenement en we hopen dan ook Where The Wild Things Are in de toekomst te kunnen voorzetten. Hoe, waar en wanneer is nog erg onduidelijk maar dat we daar ontzettend hard ons voor best voor zullen doen, dat staat vast!

We willen dan ook alle artiesten, crew, partners, badmeesters, feestmakers maar vooral jullie enorm bedanken voor de afgelopen 4 jaren. Zonder de Wild Things geen feest, en wat hebben we van jullie genoten!

Where The Wild Things Are

Wil je op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Stay tuned via onze nieuwsbrief en de bent de eerste!

Bedankt en tot volgend jaar!!!

Oh nee, ‪#‎wtwta16 zit er alweer op! Where The Wild Things Are? Dat lijkt ons overduidelijk! Drie dagen en nachten lang, dansend en lachend op De Eemhof. Bedankt allemaal, jullie waren GEWELDIG!

We hebben natuurlijk nog de nodige napret op de planning zodat je niet meteen in een zwart gat hoeft te vallen;

Klik hier voor de foto’s!

Kijk en luister alle 3voor12 sessies op wtwta16

of lees de verslagen van De Volkskrant, Never Mind The Hype, 3voor12 en  3voor12Flevoland!

Ook op ons Instagram-kanaal en op Facebook vind je de komende tijd nog toffe foto’s en video’s van het festival.

Tot volgend jaar!!!

 

Inchecken!

Voor zij die Where the Wild Things Are eerder bezochten zal het geen verrassing zijn, voor debutanten is het wellicht even wennen; Inchecken!  Daarmee voorkomen we dat je straks in de rij komt bij aankomst. Op deze manier kun je sneller je huisje in en genieten van een ijskoude Jagermeister! Wat moet je doen?

We verzoeken alle hoofdboekers dit jaar via deze link het WTWTA Incheckformulier (incl. nachtregistratieformulier en de algemene voorwaarden van Center Parcs) te downloaden, thuis in te vullen en ingevuld te retourneren bij aankomst op het park.  Vergeet naast dit formulier natuurlijk ook niet de E-tickets mee te nemen die je als hoofdboeker per mail van Ticketmaster hebt ontvangen. De hoofdboekers moeten de e-tickets verdelen onder iedereen die in de bungalow verblijft. Ieder kan voor zich een e-ticket inruilen voor een bandje dat toegang geeft tot alle festival locaties bij de bandjesbalie, deze staat naast het incheckgebouw bij de ingang en is op vrijdag 4 maart om 15:00  De bandjes zijn niet overdraagbaar tijdens het wtwta weekend!

UITVERKOCHT

Over twee dagen is het eindelijk zover, en zojuist is de allerlaatste bungalow geboekt. Dat betekent dat we met trots kunnen zeggen dat we zijn uitverkocht!
De weersvoorspelling mag dan wel wat frisser uitpakken dan we van de afgelopen paar edities gewend zijn, maar aangezien we volledig zijn uitverkocht verwachten we natuurlijk veel liefde en warmte. Met zoveel festivalgangers op het park, je eigen knusse bungalow, een subtropisch zwembad, en wat hulp van extra heaters op het terrein zorgen we zoals altijd voor een warm welkom!

PS: ben jij een geluksvogel die wel een bungalow heeft weten te bemachtigen? Vergeet dan niet het incheckformulier in te vullen en deze samen met de tickets mee te nemen. Lees meer daarover hier; www.wtwta.nl/algemeen/

Programma wijzigingen

The Jacques en Klyne hebben hun optredens op zaterdag en zondag helaas moeten afzeggen voor het komende WTWTA weekend. Gelukkig mogen we op de valreep twee waardige vervangers bekendmaken!
 
Verslavende grunge-pop uit Dublin met een vleugje rock is wat de mannen van OTHERKIN ten gehore gaan brengen in de Desperados op zaterdagavond! Met de singles Ay Ay en Feel It maakte de band een debuut dat ons doet denken aan Arctic Monkeys en The Libertines..dat belooft wat!
 
Op zondag kun je weer wegdromen bij de psychedelische sound van The Indien! Soulvolle songs in de 60’s beat traditie van bands als Shocking Blue en Jefferson Airplane maar ook hedendaagse acts als The Black Keys en Alabama Shakes hoor je duidelijk terug in de muziek. De Haagse band werd vorig jaar met de hit ‘Done’ bekroond tot 3FM Serious Talent en stond onlangs nog voor een uitverkocht Paradiso.

Rummikubben of Rummikuppen?

Dat laatste dus,  en na het succes van vorig jaar kun je je skills ook dit jaar weer perfectioneren tijdens het grote Rummikub toernooi op zaterdag om 17 uur in de Action Factory. Er is beperkt plek, dus zorg dat je op tijd bent want naast mooie prijzen zijn er ook gratis bitterballen voor de spelers!  Ben je uitgespeeld? Kom dan naar de ouderwets gezellige Rummikub Photobooth van PaardenKracht.  Lees verder…

App jij hem al?

De nieuwe App voor IOS en Android ligt op je te wachten in de Appstore of Playstore. Zoek hem op onder Where The Wild Things Are 2016 of lees hier verder voor de QR code en directe link. Geef de app een mooi plekje op je telefoon zodat je niets hoeft te missen tijdens het festival. Ontdek het programma en markeer gelijk je favoriete onderdelen!

Heb je de app van vorig jaar nog? Verwijder deze meteen even, helaas is deze niet naar de nieuwe app te updaten.

Natuurlijk ligt er ook weer een programmaboekje in je bungalow met alle informatie en interviews met oa. Junior Boys en Iguana Death Cult ism Subbacultcha!

Nog maar 10 dagen!

Tickets  & Inchecken

Wild Things, nog maar 10 dagen te gaan! Daarmee dus ook de hoogste tijd voor wat praktische informatie. Dit jaar gaat het inchecken anders dan voorheen.  Don’t worry, wij helpen je er doorheen;

  • We verzoeken alle hoofdboekers dit jaar via deze link het WTWTA Incheckformulier (incl. nachtregistratieformulier en de algemene voorwaarden van Center Parcs) te downloaden, thuis in te vullen en ingevuld te retourneren bij aankomst op het park. Daarmee kunnen we iedereen zo snel mogelijk inchecken!
  • Vergeet naast dit formulier natuurlijk ook niet de E-tickets mee te nemen die je als hoofdboeker per mail van Ticketmaster hebt ontvangen. De hoofdboekers moeten de e-tickets verdelen onder iedereen die in de bungalow verblijft. Ieder kan voor zich een e-ticket inruilen voor een bandje dat toegang geeft tot alle festival locaties bij de bandjesbalie, deze staat naast het incheckgebouw bij de ingang en is op vrijdag 4 maart om 15:00  De bandjes zijn niet overdraagbaar tijdens het wtwta weekend!

 

Blokkenschema online

Met nog maar 1 maand te gaan kan de voorpret gaan beginnen. Het blokkenschema voor #wtwta16 staat online!

Check ook even het nachtprogramma. Waar er vorig jaar al een voorzet werd gedaan met oa PIP is het vertier in de late uurtjes voor de nachtbrakers onder ons uitgebreid met de PIP Bikerstage, Subbacultcha presents L.A.N. en bungalow feestjes van FreshCotton, Nightbirds en Triomf: Where The Worst Things Are…

Programma compleet met De Staat, Dan Deacon, Young Marco en meer!

Wild Things, het programma is helemaal compleet! Met de komst van De Staat, Dan Deacon, Admiral Freebee, Young Marco, Gallant,  Death Alley, Indian Askin, Joe The Ripper (dj’s Joost van Bellen en RipTide), Diep in de Groef en An/Of zijn de laatste muzieknamen bekend.

Naast het muziekprogramma, is ook de randprogrammering uitgebreid. Zo verzorgt The School Of Life weer filosofische classes met sprekers Lammert Kamphuis en Jan Drost. Nieuw dit jaar zijn de bliksemleesclubs van literair tijdschrift Das Magazin die plaatvinden in de Das Mag pop-up bookshop-bungalow. Melkweg Cinema heeft speciaal voor het festival de muziekdocumentaires ‘My Friend Larry Gus’ en ‘Janis: Little Girl Blue’, over de legendarische Janis Joplin, geselecteerd. Daarnaast kan je weer Rummikubben, zwemmen, bowlen, pubquizzen, meedoen aan een heuse Indiebingo en met Lucy’s Wijsje de bossen in voor een muzikale ontdekkingstocht. De late uurtjes kunnen doorgebracht worden op feestjes van PIP Den Haag, Subbacultcha, Fresh Cotton en Nightbirds. Ook dit jaar zal 3voor12 sessies opnemen vanuit hun bungalow op het park met een selectie artiesten.

Kan je ook niet wachten? De laatste bungalows zijn nu nog te koop via Ticketmaster, maar we zijn er alweer bijna doorheen!