Programma Detail Joe The Ripper : Where the Wild Things Are

Joe The Ripper

Action Factory | 05-03-2016 | 00:45 uur

JOE THE RIPPER
Gooi een paar goedgevulde platenkasten met zeer divers materiaal omver, en stamp zo hard als je kunt op het vinyl tot de zwarte schijven in scherven liggen. Smijt daarna alles wat je op de grond tegenkomt in een blender en zet die op standje 10. Laat de smurrie een uurtje gisten en giet het in een bakblik van het formaatje vrachtwagen. Zet het blik in een hoogoven en laat het baksel rijzen tot de oven uit elkaar barst. Laat het een dag drogen en hak de fikse boel met behulp van een drilboor aan stukken. Laat de stukken marineren in een pikante bouillon gemaakt van digitale muziekfiles. Haal dit door de gehaktmolen en kruidt de substantie met een flinke hoeveelheid cd-poeder. Schep daarna de muziekbrij in een twintigtal kruiwagens en deponeer het in een dj-booth naar keuze.
Boek Joe The Ripper (dj’s Joost van Bellen en RipTide), keten ze aan de cd-spelers vast en trap ze eens flink op de reet. Et voilà! De edits en mash-ups van Joe The Ripper braken de speakers uit. Op het menu staat een stoofpot van werkelijk alle muziek die je je maar kan voorstellen: van indiebandjes tot disco, van wereldmuziek tot techno, van klassiek tot metal, van postpunk tot acidhouse, van italo tot gabber. Alles kan en alles mag, zolang je er maar op kunt feesten. Eet smakelijk!
Bijpassende dranksuggestie: bier.

Live DJ Binnen activiteit Buiten activiteit
De Jeugd Van Tegenwoordig Balthazar Nathaniel Rateliff & The Night Sweats De Staat Fresku Gold Panda Dan Deacon JARRYD JAMES HAEVN Bob Moses JOEP BEVING Junior Boys Weval Seinabo Sey Larry Gus Fat White Family My Baby Hunee The Indien Dollkraut KING GIZZARD & THE LIZARD WIZARD Admiral Freebee Go March WHITE Young Marco Gallant SJAMSOEDIN (DJ-SET) Baio Petite Noir The Homesick Indian Askin Birth Of Joy Otherkin THE HOLYDRUG COUPLE CLEAN PETE The Magic Gang Son Mieux Canshaker Pi WHITNEY Death Alley ST. PAUL Joe The Ripper Diep In De Groef PIP Bikerstage Dandana Woody An/Of En meer Zwemparadijs Lucy’s Wijsje Rummikub IndieBingo Pubquiz Filmprogramma HOTMAMAHOT The School of Life DAS MAG WHERE THE WORST THINGS ARE Nightbirds FreshCotton Bungalow En meer